Λουκέτο μετά από 40 χρόνια λειτουργίας βάζουν τα ιστορικά βιβλιοπωλεία Φλωράς, η τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα.

«Ύστερα από 40 χρόνια ο φετινός Σεπτέμβριος, η σχολική χρονιά 2015, δεν θα ξεκινήσει μαζί με τα Βιβλιοπωλεία Φλωράς. Η εταιρεία μας διέκοψε την λειτουργία της, μην μπορώντας να σταθεί όρθια στον πολυετή βιασμό της από το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου και στην “υποστήριξη” που έδωσε στο καρτέλ η πολυετής καθυστέρηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού να το τιμωρήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο τρόπος που κλείνει η εταιρεία μας δεν είναι ο καλύτερος και αφήνει πίσω τις εκκρεμότητες που ελπίζουμε να διευθετηθούν όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές πτωχευτικές διαδικασίες. Εκφράζουμε την λύπη μας για το λυπηρό αυτό γεγονός, ελπίζουμε πραγματικά να μην είχε συμβεί ποτέ και να ήμασταν συνεπείς προς όλους, όπως ήμασταν επί δεκαετίες, πριν μας βιάσει και μας δολοφονήσει το καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου, με την συμπαράσταση της Επιτροπής Ανταγωνισμού (έστω και άθελά της)» αναφέρει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης