Έφοδο σε μίνι καζίνο στην Αττική, όπου παίζονταν παράνομα «φρουτάκια», πραγματοποίησε χθες 3 Ιουνίου η αστυνομία καταφέρνοντας ακόμα ένα χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 παράνομα παιγνιομηχανήματα τύπου «φρουτάκια», το ποσό των 1.150 ευρώ, καθώς κλειδιά πίστωσης πόντων στα παιγνιομηχανήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε χθες, 3 Ιουνίου 2020, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) παιγνιομηχανήματα τύπου «φρουτάκια», κλειδιά πίστωσης πόντων στα παιγνιομηχανήματα, κάμερα, καθώς και (1.150) ευρώ.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ.) και το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης