Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί τρία απειλητικά mail και για τον λόγο αυτό απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μάλιστα όπως είπε με νόημα, «τα απειλητικά μηνύματα σταμάτησαν ως εκ θαύματος, μόλις συνελήφθη η κατηγορούμενη».

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων, είπε ότι αφενός έβριζαν την Ιωάννα και αφετέρου του ζητούσαν να σταματήσει να την εκπροσωπεί γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα του έριχναν και του ίδιου βιτριόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Λύτρας, αναφερόμενος στη δίκη που έχει ξεκινήσει, είπε ότι του κάνει εντύπωση ότι κάποιοι χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία, μιλάνε για αλλαγή του κατηγορητηρίου σε βαριά σκοπούμενη βλάβη και διερωτήθηκε, «η δράστης έριξε στην Ιωάννα 2 λίτρα βιτριόλι, δεν της πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να την σκοτώσει;».

Ο Απόστολος Λύτρας συμπλήρωσε ότι η κατηγορούμενη έκανε αναζητήσεις για δηλητήρια και ενέσεις με αέρα και μετά την επίθεση, δείχνοντας πως ήθελε να ολοκληρώσει το έργο της. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ιωάννα φοβάται για τη ζωή της όταν η κατηγορούμενη θα αποφυλακιστεί καθώς θεωρεί πως έχει εμμονή μαζί της και είναι επικίνδυνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης