Την τακτική διαφυγής με… πυροσβεστήρα φαίνεται ότι εφαρμόζουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες κακοποιοί.

Την Κυριακή, γύρω στις 11 το βράδυ, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από αστυνομικούς της ομάδας Δίας που τους καταδίωκαν στην Εθνική Οδό τους έριχναν το υγρό, θέλοντας να δημιουργήσουν ένα «σύννεφο καπνού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο νωρίτερα, οι άγνωστοι είχαν εισβάλει σε μονοκατοικία 73χρονης στη Νέα Ερυθραία απ’ όπου, με την απειλή σιδερένιων αντικειμένων, πήραν χρήματα. Οι δράστες διέφυγαν και η άτυχη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. Λίγο αργότερα αστυνομικοί τους εντόπισαν στην Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά οι άγνωστοι κατάφεραν να ξεφύγουν με τη βοήθεια του πυροσβεστήρα, στο ύψος της γέφυρας του Ολυμπιακού χωριού.

Είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που συνέβη στα βόρεια προάστια μέσα σε λίγες μέρες. Την προηγούμενη φορά οι κακοποιοί είχαν διαφύγει ύστερα από απόπειρα διάρρηξης σε μονοκατοικία στην περιοχή του Διονύσου.

Οι αστυνομικοί και στις δύο περιπτώσεις, έχουν στη διάθεσή τους τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων των δραστών και έχουν δοθεί συγκεκριμένες εντολές σε περίπτωση που τα εντοπίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης