Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα 20χρονου στη Στυλίδα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016, 16:12
Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα 20χρονου στη Στυλίδα
Πέρασε μια εβδομάδα μέχρι να βρουν την άκρη του νήματος οι αστυνομικοί και να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα, στην περιοχή της Στυλίδας.

Σύμφωνα με το lamiareport, πρόκειται για έναν 20χρονο Βούλγαρο, ο οποίος διέμενε προσωρινά σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και είχε πάει για μπάνιο μαζί με άλλους ομοεθνείς του. Τον αναγνώρισαν οι φίλοι του.

Ο άτυχος 20χρονος ξεκίνησε από το χωριό Γραμμένη της δυτικής Φθιώτιδας μαζί με άλλους ομοεθνείς του να πάνε για μπάνιο στην περιοχή της Στυλίδας. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι φίλοι του πήγαν στην περιοχή” Καλόγηρος”. Άλλοι ψάρευαν και άλλοι έκαναν μπάνιο.

Ο 20χρονος είπε κάποια στιγμή ότι θα πάει να κάνει βουτιά και απομακρύνθηκε από την παρέα του. Μετά από ώρες τον αναζήτησαν και δεν τον βρήκαν, υποθέτοντας ότι μπορεί να έφυγε. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο χωριό τον αναζήτησαν και τις επόμενες δυο ημέρες στο ίδιο σημείο, αλλά δεν τον βρήκαν.

Αρχικά φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, αφού από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο 20χρονος να χτύπησε κάνοντας βουτιά στη θάλασσα, να έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια να πνίγηκε.

Το τραύμα που στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο κάτω χείλος, πρέπει να έγινε από καβούρια τις ώρες που η σορός ήταν στην άκρη της θάλασσας.

Την υπόθεση ερευνά το Λιμεναρχείο Στυλίδας και ακόμη δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αφού είναι σε εξέλιξη η προανάκριση. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, ενώ εκκρεμούν και οι απαντήσεις των ιστολογικών εξετάσεων του άτυχου νεαρού.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016, 16:12