Σοκ έχει προκαλέσει στον Ηλειακό κάμπο η απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον 48χρονου επιχειρηματία στα Λεχαινά, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου δέχτηκε πυροβολισμό μέσα στο γραφείο του από άτομο που συνόδευε αυτόν με τον οποίο είχαν επαγγελματικό ραντεβού!

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, τον πυροβολισμό με πιστόλι δέχτηκε από «μπράβο» του ατόμου που είχαν το ραντεβού, ενώ άλλοι δύο περίμεναν έξω από την πύλη της επιχείρησής του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 12 το μεσημέρι, όπως ανέφερε ο κ. Καρμίρης, έφτασε στο συσκευαστήριο ο μεσίτης, συνοδευόμενος από τρία άτομα. Ο κ. Καρμίρης επέτρεψε να συνοδέψει τον μεσίτη ένα από τα άτομα αυτά και τα άλλα δύο περίμεναν έξω από την πύλη του συσκευαστηρίου.

«Με πήρε τηλέφωνο προχθές το βράδυ και μου έκλεισε ραντεβού για να συναντηθούμε σήμερα για μια εμπορική συναλλαγή που έχουμε. Εδώ και έναν χρόνο έχω συνεργασία με τον συγκεκριμένο μεσίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε με τρεις «μπράβους» να μπει μέσα. Εγώ άφησα μόνον τον έναν και οι άλλοι έμειναν απ’ έξω. Τους έχουμε και βίντεο και φωτογραφίες.

Ο ένας που τον συνόδευε, ξαφνικά, έβγαλε πιστόλι  και με πυροβόλησε. Μετά την λογομαχία που είχαμε με τον μεσίτη. Είχαμε συζητήσει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να συμβεί αυτό που συνέβη. Κατά την λογομαχία, σηκώθηκα κάποια στιγμή από την καρέκλα μου και αμέσως ο «μπράβος» πέταξε την καρέκλα του, σηκώθηκε και πυροβόλησε προς το μέρος μου, χωρίς ευτυχώς, να με πετύχει…», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Καρμίρης.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας βλέποντας ότι ήταν σε κοντινή απόσταση με το άτομο που τον πυροβόλησε προσπάθησε να φτάσει σε σημείο δίπλα από το γραφείο του που βρίσκονταν ένα ξύλο για να αμυνθεί. Τότε ο μεσίτης και ο «μπράβος», με προτεταμένο το πιστόλι προς τον επιχειρηματία ξεκίνησαν να αποχωρούν, κατέβηκαν τις σκάλες των γραφείων, βγήκαν στο προαύλιο και από κει αφού άνοιξε την πύλη η ασφάλεια της επιχείρησης, ο μεσίτης επιβιβάστηκε στο δικό του αυτοκίνητο και οι άλλοι τρεις σε άλλο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Δεν είχε υπάρξει ξανά κάποιο «επεισόδιο» μεταξύ μας. Λογομαχήσαμε και ξαφνικά βγήκε το πιστόλι από τον «μπράβο». Φοβήθηκα όταν είδα ένα πιστόλι να με σημαδεύει. Ευτυχώς, όμως κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην τα χάσω…», τόνισε ο κ. Καρμίρης.

Στο σημείο μετά το περιστατικό έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν έναν κάλυκα από το πάτωμα του γραφείου του επιχειρηματία και ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα.

Τα τέσσερα άτομα αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Με πληροφορίες από patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης