Οργισμένοι είναι οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Λάρισα, καθώς ο κλάδος περνά τη χειρότερη κρίση των τελευταίων ετών, εξαιτίας του πολύμηνου lockdown.

Στην πλατεία Ταχυδρομείου έχει τοποθετηθεί κάδος όπου επαγγελματίες αφήνουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους -ένας εξ αυτών άφησε και λογαριασμό ΔΕΚΟ- στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναγράφεται η φράση «κλειδιά για τον Άδωνι», μετά και από την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ότι θα έπαιρνε τα κλειδιά από όποιον εστιάτορα θα ήθελε να τα παραδώσει. Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδιπλώθηκε χαρακτηρίζοντας τη φράση του «λεκτική υπερβολή», όμως και αυτή η δήλωση βάρυνε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στον χειμαζόμενο κλάδο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων κορυφώνει τη δράση της, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, όταν αντιπροσωπεία της σχεδιάζει να συγκεντρώσει και να παραδώσει τα κλειδιά των επιχειρήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: larissanet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης