Πλημμύρες, διακοπές ρεύματος, κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς και πτώσεις δέντρων έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής η έντονη κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, έντονα ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία στη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έντονη βροχόπτωση δεν μπορούσε να μην δημιουργήσει προβλήματα και στο Νεκροταφείο Λαμίας στην Ξηριώτισσα. Τέσσερα κυπαρίσσια έσπασαν από την καταιγίδα πέφτοντας και καταστρέφοντας μνήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεράστια προβλήματα δημιούργησε η ξαφνική νεροποντή το μεσημέρι της Δευτέρας και στις συνοικίες της Νέας Μαγνησίας και της Ροδίτσας. Σπίτια και υπόγεια πλημμύρισαν λόγω έργων που δεν έχουν πραγματοποιηθεί, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Οι κακοτεχνίες που υπάρχουν δημιούργησαν για μια ακόμη φορά προβλήματα με περιουσίες να κινδυνεύουν. Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής δέχτηκε αρκετά τηλεφωνήματα για άντληση υδάτων, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των πιστών το μεσημέρι της Δευτέρας στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία. Η έντονη νεροποντή δημιούργησε μεγάλα προβλήματα εντός του Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Το νερό ξεπέρασε τους 15 πόντους. Οι άνθρωποι της εκκλησίας χτύπησαν την καμπάνα και στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 30 γυναίκες και άνδρες με τις σκούπες τους βγάζοντας τα νερά από τον Ναό.

Πηγή: lamianow.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης