Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε υπάλληλο καθαριότητας και την εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να καταλήξει τραυματισμένη στα επείγοντα του νοσοκομείου στη Λαμία.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί στην οδό Μητροπολίτη Δαμασκηνού, στον δρόμο από Παγκράτι προς Καλύβια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απορριμματοφόρο του δήμου σταμάτησε κανονικά δεξιά και οι δύο συνοδοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, πήραν να αδειάσουν τον κάδο ανακύκλωσης.

Εκείνη την ώρα, ένα βανάκι, που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με το απορριμματοφόρο, προσπαθεί να το προσπεράσει, αλλά χτυπάει τη γυναίκα υπάλληλο που άδειαζε τον κάδο και ήταν στην αριστερή πλευρά του οχήματος του δήμου.

Στη συνέχεια την άτυχη γυναίκα χτυπάει και δεύτερο αυτοκίνητο, ένα αγροτικό που ακολουθούσε, ευτυχώς πιο ελαφρά στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο πρώτος οδηγός του μικρού βαν, το οποίο είχε ρίγες στο πλάι, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, όπως είπαν στο LamiaReport, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο συνάδελφός της, αλλά και ο άλλος οδηγός που ακολουθούσε.

Η τραυματισμένη υπάλληλος, περίπου 45 ετών, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λαμίας αναζητεί τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης