Η υπόθεση που είχε σοκάρει τη Λαμία και το πανελλήνιο, με τον 35χρονο κατά συρροή βιαστή, συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα, καθώς o Λαμιώτης κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού κατά εξακολούθηση και κατά συρροή, αλλά αθώος για την αρπαγή, σύμφωνα με την ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση που διήρκεσε περισσότερες από 12 ώρες το δικαστήριο αναγνώρισε τον πρότερο σύννομο βίο του κατηγορουμένου και του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, επέβαλε στον πρώην εθνοφρουρό περιοριστικούς όρους, που αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την παρουσία του κάθε μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και να μην πλησιάσει ποτέ ξανά τις δύο κοπέλες που υπήρξαν θύματά του.

Όπως αναφέρει το lamiareport, η απόφαση για τη δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης της ποινής μέχρι τη δίκη σε δεύτερο βαθμό ελήφθη με ψήφους 1-2, με μειοψηφούσα την πρόεδρο. Επίσης και η απόφαση για την ενοχή του κατηγορουμένου ελήφθη με ψήφους 2-1, με μειοψηφούσα την εξ αριστερών εφέτη.

Η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ήταν 6+2 χρόνια, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Η μητέρα του 35χρονου δεν άντεξε την όλη διαδικασία και λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης