Λαμία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 63χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 23χρονη ΑμΕΑ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019, 04:50
Λαμία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 63χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 23χρονη ΑμΕΑ

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο οικείο Α.Τ. και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 63χρονος από την ανατολική Φθιώτιδα που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης ανιψιάς του με νοητική υστέρηση.

Με την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο, ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, Δημήτρης Κρούπης, επανέλαβε την πεποίθησή του ότι τα στοιχεία στη δικογραφία είναι ελλιπή και δεν στοιχειοθετούν κατηγορία.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κρούπη.

 

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του 63χρονου διετάχθη με ένταλμα του ανακριτή Λαμίας, ύστερα από τις καταθέσεις της 23χρονης κοπέλας και της 81 ετών γιαγιάς της.

Η κοπέλα υποστηρίζει στην κατάθεσή της ότι ο ηλικιωμένος τής πρότεινε να πάνε σπίτι του μία μέρα που έλειπε η θεία της και εκεί προέβη σε άσεμνες χειρονομίες, ενώ προχώρησαν και σε συνουσία. Αυτό συνέβη μία μόνο φορά σε αντίθεση με τον 74χρονο γείτονα, ο οποίος έχει προφυλακιστεί και σύμφωνα με την 23χρονη την ανάγκαζε σχεδόν καθημερινά να έρχεται σε συνουσία μαζί του.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019, 04:51