Ένα μηχάνημα έργου που επενέβη για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ για βλάβη στην οδό Βασακάρη, όπου γίνονται εργασίες για τις οπτικές ίνες, σκόρπισε τον πανικό γύρω στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (6/3) στην οδό Χατζοπούλου στο κέντρο της Λαμίας.

Το βαρύ μηχάνημα, άγνωστο πώς, έφυγε στην κατηφόρα παρασύροντας στον διάβα του ένα αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές σε ακόμα έξι αυτοκίνητα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θαύμα είναι ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό, καθώς επρόκειτο για παρκαρισμένα, ωστόσο το σημείο είναι πολυσύχναστο και θα μπορούσε εύκολα κάποιος να βρεθεί στην ανεξέλεγκτη πορεία της τσάπας.

Μάλιστα ο οδηγός του πρώτου οχήματος, που ήταν παρκαρισμένο στο μέσον της οδού Βασακάρη και βρέθηκε στην τρελή πορεία του JCB, πρέπει να αισθάνεται τελικά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς εκείνη την ώρα πήγαινε για να το πάρει! «Έφτανα στο αμάξι μου, όταν είδα το μηχάνημα να κυλάει με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα και έκανα στην άκρη…» έλεγε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς, ενώ το αμάξι του βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, καθώς η τσάπα πέρασε και τη διασταύρωση με την οδό Διάκου.

Το μηχάνημα σταμάτησε εντέλει πάνω στο μπλε Renault, είχε όμως δρομολογήσει μια σειρά ακόμα συγκρούσεων, καθώς αυτό έπεσε πάνω στο πίσω παρκαρισμένο, φθάνοντας τουλάχιστον μέχρι το 6ο στη σειρά (8 αναφέρει η επίσημη καταγραφή)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης