Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της μία γυναίκα 84 ετών στο χωριό Κλωνί λίγα χιλιόμετρα από τη Σπερχειάδα στη δυτική Φθιώτιδα. Λίγο μετά τις 11 το πρωί από άγνωστη αιτία η μονοκατοικία στην οποία έμενε η ηλικιωμένη πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία. Οι γείτονες προσπαθούσαν να την περιορίσουν, αλλά μάταια.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα οχήματα από τη Μακρακώμη είχαν αρχίσει εκρήξεις διαφόρων αντικειμένων που υπήρχαν μέσα στο σπίτι. Όταν οι πυροσβέστες μπόρεσαν να μπουν μέσα στο σπίτι εντόπισαν την άτυχη γυναίκα να κάθεται στο σαλόνι όπου βρήκε φρικτό θάνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επτά οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έφτασαν εκεί έδωσαν πραγματική μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες οι οποίες κατέστρεψαν ολοσχερώς όλο το σπίτι ενώ οι πυροσβέστες εκτιμούν πως η ηλικιωμένη γυναίκα αιφνιδιάστηκε από την πυρκαγιά και πιθανά να έχασε τις αισθήσεις της από τις αναθυμιάσεις και έτσι δεν πρόλαβε να βγει έξω.

Το ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας διεξάγει έρευνες για να εντοπιστούν οι αιτίες της φωτιάς που αρχικά αποδίδονται σε βραχυκύκλωμα, όπως επίσης και η αιτία του θανάτου της 84χρονης γυναίκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης