Ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του και στη Φθιώτιδα. Πριν από λίγο ξεκίνησε να χιονίζει προς Δομοκό και προς Μπράλο, ενώ από τις 10:00 το πρωί χιονίζει στο δρόμο προς το Καρπενήσι, αλλά και μέσα στην πόλη της Ευρυτανικής πρωτεύουσας.

Όπως μεταδίδει το lamiareport, η κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι στιγμής γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα, τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Όπως είναι γνωστό υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στην εθνική οδό όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου για σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Οι οδηγοί που θα κινηθούν το διήμερο αυτό στην εθνική οδό θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αλυσίδες και να ξέρουν να τις τοποθετούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένταση των φαινομένων τις επόμενες ώρες

Η Βοιωτία θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο του χιονιά όπου τις απογευματινοβραδινές ώρες θα πέσει πολύ χιόνι, στις ίδιες περιοχές που «χτύπησε» και το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας. Χιόνι θα πέσει και στη Φθιώτιδα, κυρίως στη Λοκρίδα, αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα ο χιονιάς θα πολιορκήσει τη Λαμία, αφού το χιόνι θα φτάσει μέχρι τις παρυφές της πόλης.

«Μπλόκο» στην είσοδο του ΧΚ Παρνασσού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χιονοδρομικό κέντρο στον Παρνασσό βουλιάζει από κόσμο και οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας αποφάσισαν να το αποσυμφορήσουν, αφού τις επόμενες ώρες θα πέσει πολύ χιόνι στην ευρύτερη περιοχή και υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστούν οι εκδρομείς.

Έτσι λοιπόν από τις 12:00 το μεσημέρι απαγορεύτηκε η είσοδος στο ΧΚ και σιγά – σιγά τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η σταδιακή αποχώρηση των εκδρομών ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην επιστροφή με τον χιονιά, που θα είναι σε εξέλιξη με ιδιαίτερη ένταση στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας, αλλά της βόρειας και νότιας Λοκρίδας.

Πηγή: lamiareport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης