Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συντηρεί και αναβαθμίζει το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας με νέο έργο αρχικού προϋπολογισμού 4.428.000 €. Έργο, το οποίο ξεκινά μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης κατασκευής από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.
Αναλυτικότερα, το έργο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Π.Ε. Βοιωτίας (Α΄ΦΑΣΗ)», προβλέπει:

– Την απόξεση τμημάτων του οδοστρώματος και την αποκατάσταση τους με νέες στρώσεις αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Την εκτέλεση αναγκαίων χωματουργικών εργασιών και την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών. Την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και προειδοποιητικών πινακίδων. 

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Παρεμβαίνουμε με έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την συντήρηση και την περαιτέρω αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Βοιωτίας.

»Αποκαθιστούμε προβληματικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου και δίνουμε λύσεις σε άλλα σημεία, όπου εντοπίζονται κίνδυνοι και ιδιαίτερη κυκλοφοριακή επιβάρυνση.
»Από την αρχή τη θητείας μας και σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, δίνουμε προτεραιότητα στα έργα οδικής ασφάλειας, διότι αυξάνουν την προσβασιμότητα στον τόπο μας και -το σημαντικότερο- σώζουν ζωές!»
 
Ακολούθως, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά δήλωσε: «Συνεχίζουμε  με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο οδικό δίκτυο του Νομού Βοιωτίας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό του και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Πραγματοποιείται ένα ακόμη έργο, προϋπολογισμού  4.428.000 €, που δίνει ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική της Βοιωτίας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις αλλάζουμε τον τόπο μας, δημιουργώντας δυναμικές προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα στον Νομό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης