Προαιρετική θα είναι η λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου στην Ξάνθη, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Οι επαγγελματίες της Ξάνθης διαφοροποιούνται από τις αποφάσεις της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης, όπου τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά, και ακολουθούν στη στάση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, που θέτει σε εντελώς προαιρετική βάση τη λειτουργία της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Ευθύμης Μίλκογλου, όποιος επιθυμεί θα είναι ανοιχτός. «Δεν λείπει ο χρόνος, αλλά το χρήματα για τα καταστήματα της Ξάνθης. Αν ανοίξει ο διπλανός, θα ανοίξεις κι εσύ» σημειώνει ο ίδιος.

Στην Καβάλα και στην Αλεξανδρούπολη, εξηγεί ο κ. Μίλκογλου, οι έμποροι εκτίμησαν ότι τα γεμάτα ξενοδοχεία είναι λόγος να είναι ανοιχτοί, ενώ στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή η εκτίμηση είναι διαφορετική. Σε σχέση με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου εκτιμά ότι υπήρξε αρκετά καλή κίνηση την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ότι, γενικότερα, υπάρχει δραστηριότητα στην αγορά, αλλά πλέον σε περιορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Πηγή: xanthipress.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης