Προθεσμία μέχρι σήμερα για να απολογηθούν είχαν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 21χρονης φοιτήτριας.

Οι δύο τους, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Εισαγγελέα ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα κριθεί το εάν θα προφυλακιστούν ή όχι μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σοκαρισμένη η πόλη

Το περιστατικό ήδη από το πρωί της Δευτέρας, όταν και έγινε ευρέως γνωστό, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ξάνθης μιας και οι δύο κατηγορούμενοι είναι γνωστοί στην πόλη και δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν στις Αρχές για αντίστοιχο αδίκημα.

Η 21χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως οι δύο κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη μέθη της και στη συνέχεια της χορήγησαν ναρκωτικά χάπια για να τη βιάσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε στο σπίτι ενός εκ των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι αρνούνται πως υπήρξε βιασμός αλλά πως ότι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας. Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη μέχρι στιγμής, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη η νεαρή κοπέλα δεν φαίνεται να βοηθά στη διαλεύκανση της.

Τι έδειξε η έρευνα της Αστυνομίας

Σε βάρος των δύο ανδρών, 29 και 35 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία ενώ οι Αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό στα σπίτια τους στα οποία μεταξύ άλλων βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων καθώς 18 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Έτσι στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών περιλαμβάνεται και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης