«Τσουχτερά» πρόστιμα βεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές σε δύο επιχειρήσεις για μη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν την ισχύ του δεύτερου lockdown οι αστυνομικοί προχώρησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρες σωρεία ελέγχων σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές εντόπισαν ένα κομμωτήριο στο Ηράκλειο που δεν τηρούσε τα ραντεβού με αποτέλεσμα να βεβαιωθεί στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, μία επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος εντοπίστηκε να είναι ανοιχτή μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο κι έτσι οι αρχές «έκοψαν» πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ!

Πρόστιμα για απαγόρευση μετακίνησης

Επίσης, οι αρχές εντόπισαν μετά τα μεσάνυχτα 21 άτομα να μετακινούνται χωρίς σοβαρό λόγο, στους οποίους βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 150 ευρώ στον κάθε έναν. Πρόκειται για 18 άτομα στο Ηράκλειο, δύο στα Χανιά και έναν το Λασίθι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μη χρήση μάσκας

Με αμείωτο ενδιαφέρον όμως συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι έλεγχοι για μη χρήση μάσκας στην Κρήτη.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 60 πρόστιμα τα οποία κατανέμονται ως εξής: 21 στο Ηράκλειο (8 σε εργαζόμενους υγειονομικών καταστημάτων, 5 σε πεζούς, 6 σε επιβάτες λεωφορείων, 2 σε υπάλληλους εμπορικών καταστημάτων), 20 στο Λασίθι (10 σε πεζούς, ένα σε υπάλληλο του ΚΤΕΛ, 3 σε επιβάτες ΙΧΕ, 4 σε επιβάτες ΙΧΦ, 2 σε επιβάτες δημοσίων οχημάτων), 12 στα Χανιά σε πεζούς και 7 στο Ρέθυμνο (4 σε εργαζόμενους υγειονομικών καταστημάτων και 3 σε πεζούς).

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης