Μπροστά σε μία τεράστια χασισοφυτεία βρέθηκαν σήμερα οι Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου οι οποίες μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνέλαβαν τρία άτομα ενώ βρήκαν και εκρίζωσαν συνολικά, 1.335 δενδρύλλια κάνναβης.

Όπως μεταδίδει το ekriti, η επιχείρηση στήθηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο Χρωμοναστήρι κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε οκτώ 8 ειδικά διαμορφωμένους χώρους τα 1335 δενδρύλλια (νάνοι), στο στάδιο της συγκομιδής, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 39 ετών και ένας 28χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγχρόνως με την ανεύρεση της φυτείας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης αναζήτησαν εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς και τον αλλοδαπό.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια συλληφθέντων και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πλήθος στοιχείων κινητής τηλεφωνίας, γεμιστήρας πιστολιού, ενώ σε χώρο κοντά σε  ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 42χρονος, βρέθηκαν ακόμη δύο δενδρύλλια κάνναβης.                    

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης παράνομων ενεργειών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης