Η στυγερή δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη στη Σητεία αναβιώνει σήμερα Τρίτη στις δικαστικές αίθουσες. Κατηγορούμενοι η σύζυγός του και ο εραστής της. Το Star λίγο πριν τη δίκη, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 38χρονος αστυνομικός εραστής της συζύγου του καρδιολόγου έστησε ενέδρα θανάτου στον γιατρό στις 7 Οκτωβρίου 2017. Πυροβόλησε το θύμα του τρεις φορές στον δρόμο. Λίγο πριν το έγκλημα έλαβε στο facebook ένα απειλητικό μήνυμα από τον γιατρό, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί το παιδί να μην είναι δικό μου αλλά το δικό σου μία ημέρα μπορεί να μην γυρίσει. Γνωρίζω ανθρώπους από τη ρωσική μαφία και έχω πολλά λεφτά», ήταν το μήνυμα.

«Ήταν δυστυχισμένη με τον καρδιολόγο»

Ο εραστής της συζύγου του γιατρού ισχυρίζεται ότι η ίδια ήταν δυστυχισμένη μαζί του:

«Μου έλεγε ότι ο σύζυγός της την υποχρέωνε να εργάζεται ενώ ήταν άρρωστη ήταν πολύ πιεστικός, υπερπροστατευτικός με το παιδί τους. Δεν του επέτρεπε να παίζει με άλλα παιδιά ενώ του έλεγε ότι θα πήγαινε με Ρωσίδες και ότι θα άλλαζε μαμά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταπέλτης για την 39χρονη σύζυγο του καρδιολόγου είναι το παραπεμπτικό βούλευμα για τη δολοφονία του. Γνώριζε ότι ο εραστής της είχε αποφασίσει να σκοτώσει τον άντρα της. Δεν έκανε το παραμικρό για να τον εμποδίσει, αναφέρει.

«Είναι αυτή που πείθει τον Βούλγαρο να σκοτώσει τον σύζυγό της. Είναι καθοδηγητής. Είναι αυτή που τον εφοδίαζε με κρίσιμες πληροφορίες.

Όλο το έγκλημα έχει έναν πρωταγωνιστή και είναι η σύζυγος», λέει η δικηγόρος της οικογένειας του γιατρού.

Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι ο καρδιολόγος ήταν εκείνος που ήθελε διαζύγιο. Η 39χρονη από την πρώτη ημέρα που συνελήφθη υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της. Πριν από λίγο καιρό βγήκε από τη φυλακή. Από εκείνη την ημέρα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την οικογένεια του συζύγου της.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου θα είναι αυξημένα για την αποφυγή επεισοδίων καθώς οι συγγενείς του καρδιολόγου θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την πρώην νύφη τους και τον 38χρονο που κατηγορούνται για τη δολοφονία του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης