Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας 56χρονου Γάλλου σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με ψαλιδάκι από την 45χρονη σύντροφο και ξαδέρφη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (από διακοπή) με την 45χρονη να επιμένει στην αθωότητά της, υποστηρίζοντας ότι ο φίλος της αυτοτραυματίστηκε.

Αστυνομικοί, υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν αλλά και πραγματογνώμονες κατέθεσαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Υποστηρίχθηκε ότι τα τραύματα που προκλήθηκαν συνάδουν με την εκδοχή του αυτοτραυματισμού. Αναφέρθηκε ότι τα περισσότερα τραύματα που έφερε το θύμα ήταν επιπόλαια πλην ενός, στη δεξιά πλευρά, που ήταν και το θανατηφόρο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πραγματογνωμοσύνη γενετιστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι στις λαβές του ψαλιδιού ανιχνεύτηκε DNA του θύματος και 2ου ατόμου, όχι πάντως της κατηγορούμενης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως στις μύτες του ψαλιδιού ανιχνεύτηκε DNA και του θύματος και της κατηγορούμενης, γεγονός που κατά την υπεράσπιση επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 45χρονης ότι στην προσπάθεια της να τον αποτρέψει από τον αυτοτραυματισμό, τραυματίστηκε και η ίδια.

Στην απολογία της υποστήριξε ότι τον αγαπούσε και δεν θα του έκανε ποτέ κακό. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πολιτική αγωγή αν και στην αρχή είχε κινηθεί η διαδικασία από συγγενείς του θύματος.

Η δίκη θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης, με την αγόρευση της εισαγγελέως έδρας.

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης