Κρήτη: Συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας για τον βιασμό της 21χρονης Σουηδής

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, 18:34
Κρήτη: Συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας για τον βιασμό της 21χρονης Σουηδής

Στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 21χρονη κοπέλα από τη Σουηδία, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η αστυνομία των Χανίων.

Πρόκειται για τον 19χρονο ο οποίος αναζητούνταν και που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια, όπως η ίδια κατήγγειλε.

Ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα, ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική πράξη, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε ότι οι δύο νεαροί με τους οποίους βρισκόταν νωρίτερα σε μπαρ και διασκέδαζαν προθυμοποιήθηκαν να την συνοδεύσουν έως το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε όμως κατά τη διαδρομή την οδήγησαν σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων και την κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια την άφησαν αβοήθητη.

Πηγή: Cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, 18:52