Σε αναστολή καθηκόντων βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Κρητικός γιατρός, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου.

Ο εν λόγω γιατρός, ο οποίος υπηρετεί ως ειδικευόμενος σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης, τέθηκε τη Δευτέρα, σε αναστολή καθηκόντων από τον Διοικητή του επίμαχου Νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διευκρινίζεται, μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση, «η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Νοσοκομείου θα προβούν σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες».

Η ανακοίνωση

«Με αφορμή δημοσιεύματα του Tύπου που αφορούν πρόσφατες καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος ιατρού για «βιασμό κατ’ εξακολούθηση ανηλίκου» και «αποπλάνηση παιδιού», η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης,  κ. Λένα Μπορμπουδάκη, διερευνώντας το θέμα σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων της Κρήτης διαπίστωσε ότι ο ιατρός λαμβάνει ειδικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη 30/1/2020 η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας ζήτησε από τον Διοικητή του Δημόσιου Νοσοκομείου της Κρήτης στο οποίο ο συγκεκριμένος ιατρός υπηρετεί ως ειδικευόμενος, να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

Ως εκ τούτου ο Διοικητής του Νοσοκομείου έθεσε από σήμερα 3/2/2020 σε αναστολή καθηκόντων τον ειδικευόμενο ιατρό και η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Νοσοκομείου θα προβούν σε όλες τις περαιτέρω ενέργειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

«Καμπάνα» 2,5 ετών από το Εφετείο

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο γιατρός κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης