Toν δρόμο για την φυλακή πήρε ο 54χρονος που προχώρησε σε δύο ληστείες σούπερ μάρκετ στην πόλη του Ηρακλείου –  Ισχυρίστηκε ότι έκλεψε γιατί είχε να φάει 4 ημέρες.

Ο δράστης των δύο ληστείων οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου και την Τετάρτη προφυλακίστηκε μετά και την σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 54χρονος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι οδηγήθηκε στις ληστείες επικαλούμενος τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν να ζει άστεγος.

Στο παρελθόν, ήταν διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου ο ληστής των σούπερ μάρκετ!

‘Οπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Πατρίς” , επικαλούμενη πηγές της αστυνομίας, στο παρελθόν ο 54χρονος υπήρξε διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχειακής μονάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι, μάλιστα, τον θυμούνται να κουμαντάρει ολόκληρο ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου και τον κοιτούν σοκαρισμένοι.

Η ζωή του παρελθόντος όμως δεν έχει καμία σχέση με τις συνθήκες διαβίωσής του τα τελευταία χρόνια. Αναποδιές, λανθασμένοι χειρισμοί, οικονομικές δυσκολίες, προβλήματα υγείας… τον οδήγησαν όπως δημοσιεύει η “Πατρίς” να περιφέρεται στους δρόμους ως άστεγος.

Τελευταία είχε βρει καταφύγιο, παρέα με δύο σκύλους,  σε ένα πρόχειρο παράπηγμα.

Τέσσερις ημέρες είχε να βάλει κάτι στο στόμα του, είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, και η πείνα τον είχε «σφίξει». Πήρε το όπλο (φέρεται να ισχυρίζεται ότι το βρήκε στα σκουπίδια) και έκανε την πρώτη ένοπλη ληστεία.

Ακολούθησε όμως και δεύτερη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ της… γειτονιάς. Ισχυρίστηκε ότι από τα χρήματα της πρώτης ληστείας πήρε τρόφιμα, όμως τα περισσότερα τα χρωστούσε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο κατηγορούμενος έδειχνε ήρεμος, ευγενέστατος και χαμογελαστός. Είχε επίγνωση της κατάστασης και της θέσης του και έδειχνε προετοιμασμένος για τη συνέχεια.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης