Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 42χρονος άνδρας που το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου μαχαίρωσε έναν 68χρονο στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 42χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος φέρει ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία μαχαιριού κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για εξύβριση.

Ο 42χρονος φαίνεται να έχει εμμονή με την 49χρονη φίλη του 68χρονου, η οποία και στο παρελθόν τον έχει καταγγείλει για διάφορα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί άλλα δύο άτομα που είναι συγγενείς της 49χρονης και που φέρονται να ξυλοκόπησαν τον 42χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο στις 19 Νοεμβρίου για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Πως σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 68χρονο

Όλα ξεκίνησαν με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν έντονα με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, να τραυματιστεί με δύο μαχαιριές στον μηρό και να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και έπειτα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου απ’ όπου πήρε εξιτήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης