Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Τυμπακίου προκειμένου να αποφευχθούν συγκρούσεις μεταξύ ντόπιων και Πακιστανών.

Η επίθεση Πακιστανών σε Έλληνες, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οδήγησε την αστυνομία να λάβει τα μέτρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου βρίσκεται κλούβα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ενώ αρκετά τζιπ της αστυνομίας αλωνίζουν τη γύρω περιοχή του Τυμπακίου.

Όπως είναι αναμενόμενο, στους δρόμους του Τυμπακίου δεν κυκλοφορεί κανένας Πακιστανός.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το antilalospress.gr, το οποίο δείχνει το πρώτο επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή και ήταν η αφορμή ώστε το Σάββατο να υπάρξουν τα γενικευμένα επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Κυριακής δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες πήγαν στο δημαρχείο προκειμένου να συναντήσουν τον δήμαρχο Φαιστού κ. Γρήγορη Νικολιδάκη.

Ο δήμαρχος τούς δέχτηκε στο προαύλιο του δήμου, αφού ο Δήμος ήταν κλειστός, και υποσχέθηκε στους συγκεντρωμένους ότι θα έρθει σε επικοινωνία και με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου ο πληθυσμός των Πακιστανών να μειωθεί αρκετά.

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους ανέφεραν με έντονο ύφος ότι, εάν η πολιτεία δεν λάβει δραστικά μέτρα, θα πάρουν οι ίδιοι τον νόμο στα χέρια τους.

Δείτε το βίντεο του neakriti.gr με τις στιγμές έντασης στη Μεσαρά:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης