Την καταδίκη ηλικιωμένου για ασέλγεια σε ανήλικη αποφάσισε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων Κρήτης επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή και με την υποχρέωση της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Πρόκειται για έναν 83χρονο ο οποίος είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος ενός 7χρονου κοριτσιού το 2014.

Μειώθηκε η ποινή του σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του προτέρου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για αυτό και η ποινή του μειώθηκε σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση, όταν και είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκιση.

Γείτονας με τους γονείς της ανήλικης ο 83χρονος

Στην ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι τόνισαν ότι ο 83χρονος εκμεταλλεύτηκε τις φιλικές σχέσεις που είχαν οι δύο οικογένειες, καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια σε χωριό στο Ρέθυμνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Φαντασιώσεις» λέει ο 83χρονος

Ο κατηγορούμενος και ο συνήγορός του μίλησαν για φαντασιώσεις της ανήλικης και για προσπάθεια αντεκδίκησης της οικογένειάς της, καθώς ο 83χρονος δεν ήθελε να δώσει δανεικά χρήματα που του είχαν ζητήσει οι γονείς του κοριτσιού.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης