Αναστάτωση επικρατεί στα Ανώγεια, καθώς άγνωστοι δράστες προχώρησαν σε μια αδιανόητη πράξη. Πήγαν στο νεκροταφείο και έσπασαν τον τάφο του Λευτέρη Καλομοίρη, του οποίου το μνημόσυνο είχε τελεστεί πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου.

Το νήμα της ζωής του μαντιναδολόγου κόπηκε τόσο ξαφνικά που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αιματηρό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί ένας ακόμη σημειώθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης το βράδυ του Σαββάτου στις 2 Μαΐου. 

Δύο άνδρες –ο 62χρονος Λευτέρη Καλομοίρης, γνωστός για την ενασχόλησή του με τη λαϊκή παράδοση και τις μαντινάδες και ο 30χρονος κτηνοτρόφος Γ. Ξυλούρης- έστρεψαν τα όπλα τους ο ένας εναντίον του άλλου, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο νεκροί.

Από τις σφαίρες τους τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και ένας 30χρονος που περνούσε από την περιοχή, με τις αρχές να πιστεύουν πως βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι λογικό, στο χωριό του ορεινού Μυλοποτάμου, το οποίο για μια ακόμη φορά έρχεται στο επίκεντρο, έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις για να προλάβουν τα χειρότερα.

Την ίδια ώρα ο 29χρονος γιος του παραμένει στη φυλακή, με τη διαδικασία να είναι σε εξέλιξη, μέχρι να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, αναφέρει το τοπικό site newshub.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης