Το δικό της δράμα ζει η κυρία Αναστασία η οποία εδώ και δύο μήνες δεν έχει κανένα σημάδι ζωής από τον γιο της. Ο 36χρονος Μάνος Βρυθιάς εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2017 από την περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο, όταν σύμφωνα με την μητέρα του, έφυγε από το σπίτι για να πάει στο φαρμακείο, με συνέπεια έκτοτε να αγνοείται.

Σήμερα, σχεδόν δύο μήνες σχεδόν, η κυρία Αναστασία που ζει κάθε μέρα με την αγωνία, δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να περιμένει μία θετική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης του γιου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχουμε κανένα νέο από το Μάνο. Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες και ακόμα τίποτα. Παρακαλώ όποιον τον έχει δει να με πάρει ένα τηλέφωνο ή να τον τραβήξουν μία φωτογραφία για να δούμε αν είναι όντως εκείνος”, λέει στο ekriti εμφανώς καταβεβλημένη και συμπληρώνει πως “Θέλω μόνο να μάθω αν είναι καλά. Φτάνει να ξέρω ότι ζει και ας μην θέλει να γυρίσει στο σπίτι μας».

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα φούτερ με κουκούλα, γκρι ζακέτα με κουκούλα και μαύρη φόρμα. Έχει 1,75 ύψος και ήταν αξύριστος.

Πηγή: ekriti

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης