Κατεπείγουσα μεταφορά τραυματία από την Κάσο στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με την αγαστή συνεργασία των εμπλεκόμενων Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στον Άγιο Νικόλαο όταν ειδοποιήθηκαν μέσω κλήσης στο 112 ότι κόπηκε σύριζα ο αντίχειρας άνδρα 59 ετών μετά από ατύχημα που είχε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κάσου ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι θεράποντες ιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να σώσουν το δάκτυλο του 59χρονου το οποίο ακρωτηριάστηκε πλήρως.

Ωστόσο, παρά τη φροντίδα στο μικρό νησί των Δωδεκανήσων, οι δυνατότητες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν περιορισμένες και γι’ αυτό κρίθηκε ως επείγουσα η μεταφορά του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι ιατροί ειδοποίησαν για τη διακομιδή του τραυματία από την Κάσο το νησί μας και άμεσα τέθηκε σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο λιμάνι της πόλης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και εξειδικευμένη ιατρός περίμεναν τον τραυματία να φθάσει ώστε να γίνει η διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης