Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον 82χρονο Νίκο Δερμιτζάκη ο οποίος εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο που έμενε το μεσημέρι της Κυριακής και από τότε κανείς δεν τον έχει δει.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας και από εκείνη τη στιγμή έχει προκληθεί μεγάλη κινητοποίηση τόσο στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην Πυροσβεστική, η συνδρομή της οποίας ζητήθηκε την Τρίτη με υπαλλήλους της ΕΜΑΚ και διασωστικό σκύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τρίτη μέρα, λοιπόν, οι έρευνες δεν σταματούν και η αγωνία για την οικογένεια του άτυχου ηλικιωμένου που πάσχει και από άνοια, «χτυπά» κόκκινο. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Συγγενικό του πρόσωπο μιλώντας στο neakriti.gr, ανέφερε: «Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας κάποιος άνθρωπος που μπορεί να τον είδε. Παρά μόνο η αστυνομία η οποία μας ενημέρωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται, τόσο από αστυνομία όσο και από ΕΜΑΚ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νίκος Δερμιτζάκης την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν είχε πάνω του κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει σε περίπτωση που κάποιος τον εντοπίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο αγνοούμενος, που είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, βρισκόταν για διακοπές στις Γούρνες μαζί με τον γιο του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο διότι πάσχει από άνοια, ενώ αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα: Μπορεί να περπατήσει, αλλά δεν μπορεί να ανέβει -για παράδειγμα- σκάλες. Όλοι περιμένουν ακόμα και για ένα θαύμα!

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης