Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, λίγες ώρες μετά το ασύλληπτο δυστύχημα με θύμα έναν οδηγό μηχανής 51 ετών που καταπλακώθηκε από δέντρο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Παναγιώτης Μητρέλος, ο άτυχος οδηγός που χάθηκε τόσο άδικα, ήταν οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, μαραγκός στο επάγγελμα. Όλοι όσοι γνώριζαν τον Παναγιώτη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια και οι συγγενείς του, που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν τον άνθρωπο τους να φεύγει από τη ζωή τόσο γρήγορα και με τόσο τραγικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγραψε το Cretalive, ο 51χρονος βρήκε το θάνατο κάτω από το πελώριο δέντρο όταν σταμάτησε με την μηχανή του σε φανάρι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, με συνεχή κίνηση οχημάτων.

Ένα μεγάλο πεύκο, το οποίο βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, και το οποίο χρόνια τώρα είχε πάρει κλίση, έπεσε μέσα σε δευτερόλεπτα πάνω στον άνδρα, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί να μην μπορούν να κάνουν τίποτε για να αποφευχθεί το κακό!
 

Πηγή: Cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης