Κρήτη: Θα εξεταστεί από ψυχίατρο το κοριτσάκι που έγινε μητέρα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, 10:53
Κρήτη: Θα εξεταστεί από ψυχίατρο το κοριτσάκι που έγινε μητέρα
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει στο νοσοκομείο το 11χρονο κορίτσι που το βράδυ της Κυριακής έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μάλιστα με επείγον έγγραφο της η Εισαγγελία ζητά το παιδί να μείνει το νοσοκομείο μέχρι να εξεταστεί από ψυχίατρο και διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Η υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης μετά και την εισαγγελική παραγγελία για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ζούσε το 11χρονο κορίτσι και αν αυτές είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο παιδί της.

Η έρευνα διεξάγεται από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες ενώ την ίδια ώρα η 29χρονη «γιαγιά» έχει ήδη ζητήσει να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της.

Η 29χρονη γιαγιά είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 14χρονου ... πατέρα για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της.

Ο ανήλικος εγκατέλειψε τις Αγιές Παρασκιές και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Τότε η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης. Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.

Φίλοι της οικογένειας της 11χρονης ανέφεραν ότι οι δύο ανήλικοι ήταν ... ερωτευμένοι και ανέπτυξαν ερωτική σχέση, καθώς περνούσαν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Κορίτσι 11 ετών έγινε μητέρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, 10:53