Στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού σε βάρος ενός 46χρονου κτηνοτρόφου από νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες ηλικίας 20, 23 και 26 χρόνων οδηγήθηκαν πριν λίγες ημέρες στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις για σοβαρές σωματικές βλάβες σε βάρος του κτηνοτρόφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαρτίου όταν ο 46χρονος βρισκόταν στο χωράφι του στον Προφήτη Ηλία.

Κάποια στιγμή, οι πέντε άνδρες, μεταξύ των οποίων οι τρεις συλληφθέντες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έφτασαν στο χωράφι και τον ξυλοκόπησαν.

Μάλιστα ο 46χρονος χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για δύο ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ανέφερε ο 46χρονος

Η ώρα ήταν έξι και μισή το απόγευμα της 29ης Μαρτίου όταν ο άνθρωπος βρέθηκε απέναντι στους πέντε κουκουλοφόρους.

Το θύμα αντιστέκεται και πάνω στη μάχη βγαίνουν οι κουκούλες από τα πρόσωπα τριών εκ των δραστών. Πρόκειται, όπως αναφέρει ο ίδιος σε τηλεοπτικό σταθμό, για μέλη γνωστής οικογένειας της περιοχής που ήδη έχουν συλληφθεί. Οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα της επίθεσης η ζωή του κτηνοτρόφου σώθηκε, όπως όλα δείχνουν, κατά τύχη.

Ο 46χρονος, που παρέμεινε στο νοσοκομείο σχεδόν για δύο μέρες, τονίζει πως δεν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με την οικογένεια που φαίνεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Τέσσερις μέρες νωρίτερα πολύ κοντά στον θάνατο έφτασε ο αδελφός του. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά, με τον οδηγό στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται. Μετά την επίθεση στον αδελφό του πολλοί στο χωριό συσχετίζουν τα γεγονότα, με την αστυνομία να καλείται να βρει τις απαντήσεις.

Δύο από τα πέντε άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση είναι μέλη μιας οικογένειας που έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν σε μία πολύκροτη υπόθεση.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης