Κρίσιμες ώρες για το νεαρό που τραυματίστηκε από την πτώση του μπαλκονιού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016, 05:19
Κρίσιμες ώρες για το νεαρό που τραυματίστηκε από την πτώση του μπαλκονιού
Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 20χρονος ψυκτικός που τραυματίστηκε σοβαρότατα κατά την πτώση του μπαλκονιού σε καφετέρια στην πλατεία Αγίου Τίτου το πρωί της Δευτέρας, στο τρομερό εργατικό ατύχημα το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό συνολικά τεσσάρων τεχνικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, οι πρώτες 48 ώρες μετά το ατύχημα είναι κρίσιμες για την πορεία του υγείας του νεαρού τεχνικού, ο οποίος φέρει τραύματα στο θώρακα και τα πλευρά.

Η κατάσταση της υγείας των άλλων τριών συναδέλφων του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρωτοφανές ατύχημα

Οι τέσσερις άνδρες, όλοι τους μέλη συνεργείου τοποθέτησης και συντήρησης κλιματιστικών μηχανημάτων, έκαναν χθες το πρωί αυτοψία στο κτίριο της καφετέριας για την τοποθέτηση κλιματιστικών. Τη στιγμή του ατυχήματος, οι τρεις από αυτούς βρίσκονταν στο μπαλκόνι που κατέρρευσε, ανάμεσά τους και ο 20χρονος νεαρός, και κάτω στο δρόμο βρισκόταν ο τέταρτος.

Ξαφνικά, το μπαλκόνι αποκολλήθηκε, παρασύροντας τους τρεις ψυκτικούς, οι οποίοι έπεσαν από ύψος περίπου 9 μέτρων πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κάτω από το μπαλκόνι. Κατά την αποκόλληση μπάζα έπεσαν πάνω στον τέταρτο ψυκτικό, με αποτέλεσμα επίσης να τραυματιστεί.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης: Εργάτες έπεσαν από σκαλωσιά στο κέντρο του Ηρακλείου!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016, 05:19