Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη πάνω στο χαρτί, όπως συνήθιζαν να λένε οι παλαιότεροι στη δημοσιογραφία, και ο δικηγόρος και συνεργάτης του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης, έστειλε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία στο zougla.gr για το δημοσίευμα «Τα στοιχεία που καίνε δύο συνεργάτες του Μαρινάκη» της 28ης Ιουνίου.

Πρόκειται για πάγια τακτική την οποία ακολουθούν όλοι όσοι θίγονται, αλλά για κάποιο λόγο αρνούνται να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους τίθενται. Στην προκειμένη περίπτωση τα ερωτήματα είχαν υποβληθεί και γραπτώς διά ηλεκτρονικού μηνύματος στο κινητό του τηλέφωνο έπειτα από πέντε άκαρπες προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτής της τακτικής είναι η αποστολή εξωδίκου εκ μέρους μας, διά του οποίου τον καλούμε εκ νέου να απαντήσει στα ερωτήματα. Ποιος άνθρωπος που δεν εμπλέκεται σε μία υπόθεση θα απέφευγε τόσο συστηματικά να απαντήσει σε ερωτήματα που θέτει η δημοσιογραφική έρευνα;

Δημοσιεύουμε, λοιπόν, το περιεχόμενο του εξωδίκου του κ. Μπαϊρακτάρη και στη συνέχεια το περιεχόμενο του δικού μας εξωδίκου προς αυτόν. Οι αναγνώστες μπορούν να κρίνουν και να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα. Υπενθυμίζεται απλώς πως κανένα εξώδικο δεν κατάφερε ποτέ να αποκρύψει την αλήθεια. Διά των εξωδίκων στην καλύτερη περίπτωση καταφέρνει κάποιος να κερδίσει λίγο χρόνο στέλνοντας την μπάλα στην εξέδρα, για να χρησιμοποιήσουμε και την ποδοσφαιρική ορολογία.

Διαβάστε το εξώδικο του Ευάγγελου Μπαϊρακτάρη προς το zougla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Διαβάστε τώρα το εξώδικο της Ζούγκλας προς τον δικηγόρο και συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, κ. Ευάγγελο Μπαϊρακτάρη.


Διαβάστε το δημοσίευμα «Τα στοιχεία που καίνε δύο συνεργάτες του Μαρινάκη»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης