Μόλις 7 ευρώ στοίχισε στον Αλέξη Κούγια η «σοβαρή», όπως τονίζει, δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Το ποσό αυτό που χρειάστηκε να δώσει ο γνωστός δικηγόρος για να φωτοτυπήσει τη δικογραφία επικαλείται σε νέα ανακοίνωσή του για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του πως είναι μία ελλιπέστατη δικογραφία, η οποία όμως οδήγησε στη φυλακή τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αντιληφθεί ο νομικός κόσμος, Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι, το πόσο σοβαρή ήταν και είναι η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του εντολέως μου, κου Δημήτρη Λιγνάδη, από τους Εισαγγελείς, που έχω αναφέρει στον Άρειο Πάγο και από την 19η Ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, πριν από λίγο, για τα αντίγραφα που έλαβα και επί των οποίων απολογήθηκε ο εντολέας μου, στον επιχειρηματία, που μας παραδίδει τις φωτοτυπίες των δικογραφιών, πλήρωσα για να τον εξοφλήσω το ποσό των 7 ευρώ.

Γι’ αυτήν τη δικογραφία, η οποία ως μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος του εντολέως μου είχε μόνο μία κατάθεση, του φερόμενου ως βιασθέντος στις 8/8/2015, η κα. Ανακριτής και ο κ. Εισαγγελέας, που γνωμοδότησαν υπέρ της προσωρινής κρατήσεώς του, συνεδρίαζαν πεντέμισι ώρες.

Αυτά, από έναν δικηγόρο που έχει και προσωπική και νομική αξιοπρέπεια και επιτελεί το υπερασπιστικό του καθήκον με τέτοιο τρόπο, ώστε ο δικηγόρος να είναι πράγματι συλλειτουργός της δικαιοσύνης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης