Ο τέταρτος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα φαίνεται πως παρέμενε στο ψυγείο του ΑΧΕΠΑ μέχρι και σήμερα εξαιτίας μιας εξουσιοδότησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο δεν εμφανίστηκε κανένας από το συγγενικό του περιβάλλον για να παραλάβει τη σορό, καθώς οι συγγενείς του είναι σε καραντίνα.

Παρ’ όλα αυτά, η παράδοση της σορού μπορεί να γίνει είτε με τη φυσική παρουσία συγγενή πρώτου βαθμού, είτε με εξουσιοδότηση. Το νοσοκομείο διαψεύδει τις πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι δεν έγινε δεκτή η ηλεκτρονική εξουσιοδότηση, καθώς η διοίκηση του νοσοκομείου δεν είχε δεχθεί τέτοιο έγγραφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό συνέβη σήμερα και έτσι με τη χρήση αυτής της εξουσιοδότησης τη σορό του 53χρονου παρέλαβε γραφείο κηδειών.

Ο 53χρονος από τη Σιάτιστα Κοζάνης ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, αλλά η κατάσταση της υγείας του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές και ο 53χρονος κατέληξε.

Πηγή: thessnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης