Επιστρέφουν αύριο Σάββατο από το Ισραήλ στα Ιωάννινα εκδρομείς του ΚΑΠΗ Ανατολής και για τις επόμενες 14 ημέρες όλοι θα παραμείνουν σε περιορισμό στο σπίτι τους, για προληπτικούς λόγους, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου στον δήμο. Την εκδρομή στο Ισραήλ είχε διοργανώσει το ΚΑΠΗ Ανατολής και σε αυτή συμμετέχουν 51 άτομα, μαζί με τον οδηγό του λεωφορείου. 

Οι εκδρομείς, από τη στιγμή που θα επιστρέψουν, θα είναι σε καθημερινή επαφή με τη Διεύθυνση Υγείας, ώστε, αν εκδηλωθεί ύποπτο σύμπτωμα, να αντιμετωπιστεί άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Η εκδρομή είχε προγραμματιστεί από τους ίδιους, αρκετές μέρες νωρίτερα και πριν προκύψει οποιοδήποτε κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ είχε από το πρωί σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με την ελληνική πρεσβεία και το προξενείο, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των εκδρομέων από τη Βηθλεέμ στην Ιερουσαλήμ. «Όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» επισήμανε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης