Τις περίεργες συνθήκες τραυματισμού από σφαίρα ενός κοριτσιού 8 ετών ερευνά η Ασφάλεια Αττικής. Το κοριτσάκι διακομίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Παίδων με τραύμα από σφαίρα στο πόδι και όπως είπε η μητέρα του στους γιατρούς ο τραυματισμός, είχε συμβεί 12 ώρες νωρίτερα. Οι γιατροί χειρούργησαν το παιδί και αφαίρεσαν τη σφαίρα με αποτέλεσμα να μην διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr το παιδί, θα πρέπει να αιμοραγούσε τουλάχιστον 12 ώρες, πριν να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Επειδή όμως οι γιατροί θεώρησαν τις εξηγήσεις της μητέρας ανεπαρκείς, ειδοποίησαν την αστυνομία για την περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, όταν οι αστυνομικοί πήγαν για να ρωτήσουν σχετικά με την υπόθεση τη μητέρα, εκείνη εξαφανίστηκε. Όταν επίσης ρώτησαν τη γιαγιά και τη θεία που παρέμειναν στο δωμάτιο νοσηλείας του παιδιού, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εκείνες απάντησαν χαρακτηριστικά πως ο τραυματισμός έγινε με ένα «όπλο – στυλό».

 Αυτή τη στιγμή η μητέρα που θα λύσει την περίεργη αυτή υπόθεση αναζητείται, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης