Αυξημένη είναι σήμερα Παρασκευή η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά καθώς κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.

Χιλιάδες είναι οι εκδρομείς που έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί το λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τους και να αναχωρήσουν για τους προορισμούς των διακοπών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως όσοι ταξιδεύουν θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς πολλά πλοία φτάνουν με καθυστέρηση.

Σημειώνεται δε, ότι πολλοί είναι και εκείνοι που λόγω του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί στους δρόμους του Πειραιά, έχασαν το πλοίο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχασε το πλοίο την τελευταία στιγμή

Ενδεικτική είναι η περίπτωση ενός νεαρού που σήμερα το πρωί είχε προγραμματίσει να φύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο νεαρός, όπως θα δείτε και στο video του ΣΚΑΙ, έφθασε στο λιμάνι ένα δευτερόλεπτο πριν αναχωρήσει το πλοίο.

Ο νεαρός έφθασε με ταξί την ώρα ακριβώς που το πλήρωμα σήκωνε την μπουκαπόρτα, με αποτέλεσμα να φθάσει στην πηγή χωρίς όμως να καταφέρει εν τέλει να πιει νερό.

 

Αυξημένη κίνηση πέριξ του λιμανιού

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, η  κίνηση γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο «κόκκινο».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για σήμερα, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων, αφού όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος, αυτοί που εγκαταλείπουν το «κλεινόν άστυ» για τα νησιά, είναι όλο και περισσότεροι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης