Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως ο διαγωνισμός με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο παύει να ισχύει από το προφίλ του, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στα social media με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι χρήστες του twitter εκτός από τους θύτες τα “έβαλαν” και με γνωστούς influencer, οι οποίοι σιώπησαν και δεν τοποθετήθηκαν για το θέμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα. Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών», ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Οι Αντετοκούνμπο ανέβασαν το παρακάτω story το οποίο στην συνέχεια αναδημοσίευσε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στον λογαριασμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης