Στην κοπή δέντρων τα οποία κρίθηκαν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες ως επικίνδυνα προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής υπάλληλοι του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Κομοτηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για δέντρα τα οποία βρίσκονταν έξω ακριβώς από το κτίριο που στεγάζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απέναντι ακριβώς από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Από νωρίς το πρωί, και αφού είχαν εντοπιστεί τα επικίνδυνα δέντρα και κλαδιά, τοποθετήθηκαν προειδοποιητικοί κώνοι στο οδόστρωμα και η κυκλοφορία των οχημάτων μπροστά από την Περιφέρεια διεκόπη. Υπάλληλοι του Τμήματος Πρασίνου με ένα καλαθοφόρο όχημα αλλά και ένα γερανοφόρο όχημα προχώρησαν στην κοπή των δέντρων, τα οποία κόπηκαν από τη βάση τους ενώ στη συνέχεια τεμαχίστηκαν ώστε να απομακρυνθούν. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως πρόκειται για ιδιαίτερα μεγάλα δέντρα, η πιθανή πτώση των οποίων θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στα γύρω κτίρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργασίες κοπής των δέντρων και τεμαχισμού των κορμών κράτησαν αρκετές ώρες ενώ λίγο μετά το μεσημέρι το τμήμα του δρόμου μπροστά από την Περιφέρεια δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, αφού φυσικά απομακρύνθηκαν οι κορμοί.

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης