Με φρικιαστικό τρόπο βασάνισαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες ένα κυνηγόσκυλο στην Κομοτηνή, το οποίο περιέλουσαν με καυστικό οξύ προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πόδι και στον λαιμό.

Το σκυλί εντοπίστηκε σε ένα χωριό της Ροδόπης από μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια του αντικρίζοντας το άτυχο τραυματισμένο ζώο. Όπως περιγράφουν οι ίδιοι, ο σκύλος ήταν φοβισμένος και έδειχνε να κουτσαίνει, ενώ πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό πως έφερε τραύματα περιμετρικά του λαιμού του και γύρω από το αυτί, καθώς και μια βαθιά πληγή στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρικό ιατρείο της πόλης, όπου επιβεβαιώθηκε πως το ζώο είχε κακοποιηθεί με καυστικό οξύ. «Πρόκειται για ένα φρικτό γεγονός, ένα έγκλημα» αναφέρουν οι φιλόζωοι της περιοχής, επισημαίνοντας πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία γύρω από την ταυτότητα τη δική του ή των δραστών.

Σύμφωνα με το thrakitoday.gr, ο σκύλος νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο της Κομοτηνής, με την κατάστασή της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Λαμβάνει βιταμίνες, φαρμακευτική αγωγή και κάνει τοπικές πλύσεις καθημερινά.

Τα μέλη της Φιλοζωικής ζητούν τη βοήθεια πολιτών που μπορούν να προσφέρουν για τη νοσηλεία και ανάρρωση του σκύλου, καθώς όπως τονίζουν η βαρβαρότητα της επίθεσης που δέχθηκε καθιστά ιδιαίτερα χρονοβόρα και δαπανηρή τη θεραπεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης