Κλειστή θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο η Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών λόγω κατολισθήσεων που σημειώθηκαν από την έντονη βροχόπτωση το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Διακοπτού.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία Ολυμπία Οδός, «το εργοτάξιο που βρίσκεται στην περιοχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες έως το μεσημέρι του Σαββάτου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυκλοφορία κατά το διάστημα αυτό θα εκτρέπεται από τους κόμβους Καλαβρύτων και Ανατολικού Αιγίου στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Σε όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού δεν θα εισπράττονται διόδια στους σταθμούς Ρίου και Ζευγολατιού», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Ολυμπία Οδός συνιστά στους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή όταν διέρχονται από την περιοχή των παρακάμψεων, να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και να είναι υπομονετικοί σε περιπτώσεις καθυστερήσεων. Για πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Ολυμπίας Οδού 1025.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης