Κλείνει την Κυριακή η έξοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Μεταμόρφωσης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 11:57
Κλείνει την Κυριακή η έξοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Μεταμόρφωσης
Κλείνει την Κυριακή για εννέα ώρες η έξοδος της Αττικής Οδού από Ελευσίνα προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8), λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα η έξοδος θα παραμείνει κλειστή από τις 11:00 τη νύχτα του Σαββάτου 14/10/2017 μέχρι τις 8:00 το πρωί της Κυριακής 15/10/2017.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Ελευσίνα προς Λαμία θα ακολουθούν παρακαμπτήρια διαδρομή ως εξής: Θα συνεχίζουν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και θα εξέρχονται στην έξοδο του επόμενου κόμβου (έξοδος 9 – Λ. Ηρακλείου). Στον κόμβο της Λ. Ηρακλείου μπορούν να κάνουν αναστροφή για να επανεισέρχονται ακολούθως στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα, χωρίς να χρειάζεται να ξαναπληρώνουν διόδια και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην αμέσως επόμενη έξοδο προς Λαμία.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών, οι Αττικές Διαδρομές θα εγκαταστήσουν κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. Επιπλέον οι οδηγοί θα μπορούν να πληροφορούνται σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1024.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 11:57