Κλιμάκια του δήμου Λαρισαίων συνεχίζουν να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τον σεισμό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 17:18
Κλιμάκια του δήμου Λαρισαίων συνεχίζουν να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τον σεισμό

Συνεχίζουν να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τον σεισμό στα χωριά του δήμου Λαρισαίων τα κλιμάκια του δήμου και συγκεκριμένα στο Κουτσόχερο, την Ραχούλα, την Μάνδρα και την Αμυγδαλέα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα.

Από την Πολιτική Προστασία του δήμου, όπου χρειάστηκε, στήθηκαν σκηνές ακόμα και σε αυλές σπιτιών. Οι σκηνές έχουν ηλεκτροδοτηθεί, έχουν διανεμηθεί θερμαντικά σώματα, καθώς και ράντζα και κλινοσκεπάσματα.

Από σήμερα ομάδες στελεχών των Κοινωνικών Υπηρεσιών βρίσκονται στην περιοχή για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών, που έχουν ανάγκη. Έτσι διανεμήθηκε ζεστό φαγητό το μεσημέρι, ενώ αναμένεται να διανεμηθεί και το βράδυ.

Επίσης κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι του δήμου Λαρισαίων συζήτησαν με τους κατοίκους καταγράφοντας τις ανάγκες τους, κάνοντας κοινωνική έρευνα και υποστηρίζοντας ψυχολογικά τους πληγέντες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εργαζόμενοι του δήμου Λαρισαίων, δικαιούχοι γάλακτος, προσέφεραν σήμερα το γάλα της ημέρας που δικαιούνταν στους πληγέντες κατοίκους.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 17:18