Σε έντεκα πόλεις της περιφέρειας διαθέτει ακίνητα η Κιβωτός, εκ των οποίων τρία βρίσκονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Το πρώτο ακίνητο είναι κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σοφίας, το εμβαδόν του οποίου είναι λίγο παραπάνω από 50 τετραγωνικά μέτρα και η αντικειμενική του αξία ανέρχεται στις 24.360 ευρώ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Κιβωτός» διαθέτει και δεύτερο ακίνητο στην Πάτρα – και αυτό κατάστημα – στο ισόγειο πολυκατοικίας. Πρόκειται για ακίνητο εμβαδού 90 τετραγωνικών μέτρων, με την αντικειμενική του αξία να υπολογίζεται στις 30.000 ευρώ.

Τα δύο καταστήματα αποκτήθηκαν από την Κιβωτό μετά από δωρεά, που έγινε το 2019.

Η μονοκατοικία στην Αγυιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο ακίνητο που διαθέτει η «Κιβωτός» στην Πάτρα, είναι ένα πραγματικό «φιλέτο», σύμφωνα με τους όρους της αγοράς.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του tempo24.news, πρόκειται για οικόπεδο με μονοκατοικία, στην περιοχή της Αγυιάς, με την αντικειμενική αξία του ακινήτου να προσδιορίζεται στις 155.000 ευρώ, ενώ η εμπορική του είναι μεγαλύτερη.

Η μονοκατοικία είναι ισόγεια, έχει εμβαδόν περίπου 100 τετραγωνικά μέτρα, ενώ διαθέτει δώμα. Το οίκημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο εμβαδού 127 τετραγωνικών μέτρων. Η μονοκατοικία περιήλθε στη διάθεση της Κιβωτού μετά από δωρεά που έγινε το 2020.

«Κλειδοκράτορας» η Πρεσβυτέρα

Και στις δύο περιπτώσεις μεταβίβασης των ακινήτων, την «Κιβωτό» εκπροσώπησε η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, η οποία ήταν η πρόεδρος της οργάνωσης.

Μάλιστα, όλες οι μεταβιβάσεις έγιναν σε συμβολαιογράφους της Αθήνας, με τους δωρητές να είναι εν ζωή.

Πηγή: Tempo24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης