Προκλητικός ήταν στην απολογία του ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ο οποίος παραδέχτηκε με ωμό τρόπο πως γνώριζε την ηλικία του 12χρονου κοριτσιού το οποίο κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε, ισχυριζόμενος όμως πως …φαινόταν μεγαλύτερο. Παράλληλα, πέταξε από πάνω του την ευθύνη υποστηρίζοντας πως η μητέρα του παιδιού πιστεύει ότι ήξερε τι συνέβαινε.

Στην κατά τα άλλα «τυπική» απολογία του, ο 53χρονος δεν δίστασε να πει πως η ανήλικη ήθελε να βρίσκεται μαζί του γιατί είχε άσχημες σχέσεις με τη μητέρα της. «Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε  να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω  «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της», ανέφερε ο Ηλίας Μίχος ο οποίος ισχυρίστηκε επίσης: «Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεπερνώντας κάθε νοσηρή φαντασία, ο Ηλίας Μίχος κατηγόρησε ακόμη  και το παιδί πως είχε και στο παρελθόν σεξουαλικές επαφές, εκδιδόμενο έναντι αμοιβής. «Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ», είπε.

Ο 53χρονος υποστήριξε πως ο ίδιος είχε βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα της 12χρονης, λέγοντας «Είχα δώσει  300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα», ενώ πρόσθεσε: « Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει  αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ανήλικο κοριτσάκι επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες για ό,τι έκανε σε βάρος του, και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης ο  οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι το παιδί τον πίεζε! «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού . Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

 Από την πλευρά της πάντως η 37χρονη μητέρα αρνείται πως εξέδιδε η ίδια το παιδί της και  επικαλείται τα μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το σοκ που υπέστη όταν έμαθε  όσα είχαν γίνει. Στα μηνύματα αυτά, η 37χρονη φέρεται να γράφει στον 53χρονο: «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

Στο πλευρό της 37χρονης φαίνεται πως είναι όλα τα παιδιά της τα οποία αγωνιούν για την τύχη της με δεδομένο ότι το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, μετά την απολογία της, η ανακρίτρια και ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το θέμα της προφυλάκισής της ή μη. 

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελίες και για άλλα θύματα βιασμού από τον Ηλία Μίχο

Αποκηρύσσει τώρα τον βιαστή – μαστροπό σύζυγό της η Ελισάβετ Λέκκα

Προθεσμία για τη Δευτέρα έλαβε η μητέρα της 12χρονης – Υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες για τον Μίχο, λέει ο Λύτρας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης