Από ένα μπαλάκι, κινδύνεψε χθες το βράδυ η ζωή ενός αγοριού μόλις οκτώ μηνών στην Αμαλιάδα, το οποίο ενώ έπαιζε, το έβαλε στο στόμα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει!

Χάριν στην αντίδραση της μητέρας του και στη συνέχεια των γιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, το παιδί σώθηκε και αργότερα μεταφέρονταν για εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πύργου. Ήταν λίγο μετά τις 7:30΄, όταν στην γειτονιά της οικογένειας, ακούστηκε έντρομη η μητέρα να καλεί σε βοήθεια, κρατώντας στην αγκαλιά της στο δρόμο το παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, αφού κανείς δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», γείτονας τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και άμεσα η παιδίατρος που βρίσκονταν στο νοσοκομείο κα Γκάμπι Φεκετέα και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Μονάδας ξεκίνησαν την προσπάθεια να βγάλουν από το στόμα του παιδιού το μπαλάκι και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να καταφέρει να ανασάνει και να επανακτήσει τις αισθήσεις του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού κατάφεραν και έβγαλαν το μπαλάκι από το στόμα του παιδιού, συνεχίστηκε η προσπάθεια για πλήρη επανάκτηση των αισθήσεών του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε το ενδεχόμενο να διασωληνωθεί, κάτι που τελικά απεφεύχθη.

Τελικά, το παιδί κατάφερε να συνέλθει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, συνοδεία περιπολικού και μηχανών της Ομάδας ΔΙΑΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης